Glad tredje advent och en liten enkät.

DSC_0062

Vill önska glad advent med en liten enkät. Den här har snurrat runt på olika bloggar ett tag. Den kommer ursprungligen från Johannas deckarhörna och här kommer även mina svar.

Vilka böcker/ vilken bok är den bästa du har läst i höst?
Kommer inte på någon enskild bok som varit heeelt fantastisk, men för att nämna något länkar jag till den här trion.

Vilken är din favoritjulsång? Det finns så många bra jullåtar, är väldigt svag för julmusik under hela december. Michael Bublés julskiva går varm just nu, men favoriten är nog ändå Fairytale of New York med the Pouges och Kirsty McColl. 

Vilka böcker planerar du att läsa i december? Har du någon särskild läsning som får dig i julstämning? Läser En julsaga av Dickens.

Önskar du dig någon särskild bok i julklapp av tomten, närstående eller dig själv? Får ganska sällan böcker i present, så blir glad nästan oavsett vilken som ligger i paketet.

Hårda eller mjuka paket? Vilket föredrar du? Hårda paket, men alla paket är välkomna.

Om du skulle tipsa om en bok att ge bort i julklapp, vilken skulle det vara? Läste Charmen med tarmen i år och den tycker jag var mycket bra. Alla kan behöva lära sig lite mer om ett sådant viktigt system i vår kropp.

Glögg eller julmust, om du måste välja? Julmust!

Har du någon bok som du sparat för att läsa under eventuell julledighet? Ska läsa Leva i synd av Margaret Atwood och några olika noveller. Kan vara lite optimistisk nu men hoppas hinna läsa åtminstone lite mellan alla släkt-och kompis sammankomster. 

Knäck eller Aladdinask? Aladdinask, väljer choklad alla gånger!

Hur gör vi med julpyntet. Får tomtar och gran respass redan efter Annandagen eller plundrar vi på Tjugondagknut? Börjar pynta ganska tidigt, så efter nyår är jag less och pyntet åker ut. Däremot får ljusslingorna utomhus hänga kvar betydligt längre. 

Annonser

3 reaktioner på ”Glad tredje advent och en liten enkät.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s