Tematrio – Inför det kommande året

f624c-tematrio

Sista tematrion för i år och Lyran efterfrågar läsplaner för 2016. Här kommer mina!

Jag vill delta i Boktolvan och sitter som bäst och filar på den. Har förstått att det är bra med mer än tolv alternativ. Vad har ni rutinerade deltagare mer för tips?

Dessutom vill jag börja lyssna på ljudböcker. Fattar inte varför det känns så bökigt, men av någon anledning kommer jag inte igång. Några tips?

Och sist men inte minst fortsätta läsa massor för barnen, och få den minsta lika glad i läsningen som den stora!

 

 

 

Annonser

22 reaktioner på ”Tematrio – Inför det kommande året

 1. Ja vad det gäller ljudböcker kan jag en hel del. Man ska inte lyssna när man ska lägga sig om man inte vill somna alltså.Börja med att lyssna när du t.ex sticka/virkar/laga kläder eller tar en promenad.
  Jag ska städa imorgon, vilket är astråkigt, då lyssnar jag på en ljudbok.

  Gilla

 2. Strålande föresatser! Det där med ljudböcker bygger på att man har någon slags tillfällen när det passar med en ljudbok, t.ex. pendlingstid till jobbet, medan man motionerar, osv. Jag tycker själv det är nästan hopplöst att försöka lyssna på ljudböcker hemma, där finns så mycket som distraherar. Men min dagliga cykeltur till jobbet + ett par löprundor då och då passar perfekt för lyssning!

  Gilla

 3. Hållit på med en ljudbok en tid nu. Glömmer bort att lyssna dagtid och då jag går och lägger mig somnar jag efter en liten stund. Har lyssnat halva boken nu men har ingen aning om vad den handlar om. 🙂

  Gilla

 4. Ljudböcker är något som inte heller jag kommit igång med riktigt. Känner att det inte riktigt är min grej. Jag har ju inga barn att läsa för, men älskar att läsa för minsta barnbarnet och de andra barnbarnen som är tonåringar lurar jag på alla möjliga ungdoms och YA böcker som jag själv läst och gillat.

  Gilla

 5. Jag ska delta i Boktolvan för tredje året. Jag har 20 nya författare på min lista, då gör det inget om någon råkar vara oläsbar. Och så försöker jag lägga in rätt många hyllvärmare, bara för att få dem lästa.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s