Bokbloggsjerka

Det råkade visst bli lite stiltje här på bloggen under veckan, det fina vårvädret har hållit mig borta från datorskärmen. Men nu är det dags att ge bloggen lite kärlek igen. Jag börjar med Annikas bokbloggsjerka som denna vecka ber om vackra och fula omslag. Så kul att läsa allas inlägg och se vad som går hem och inte!

Jag fastnar för ganska många olika sorters omslag. Här är ett som jag såg för några dagar sedan och genast kände att jag ville ha!

gustave_flaubert_rgb

Och här är ett som inte alls väcker något habegär hos mig.

Det andra ansiktet

 

10 reaktioner på ”Bokbloggsjerka

    • Jag har aldrig läst något av Flaubert (kanske i skolan men det har jag i så fall förträngt), så jag har bara gått på omslag här. Men håller med, en fin yta täcker inte upp för trist/dåligt innehåll.

      Gilla

  1. Å, Flaubert var verkligen vacker. Jag har bara läst Madame Bovary som kurslitteratur, intressant på sitt sätt, men det är nog en bok jag är gladare av att ha läst för att förstå referenser till den, än vad jag var glad att läsa den…

    Gilla

    • Ja visst är det fint! Illustratören heter Lina Bodén, hon har gjort mycket fint och har en hemsida, linaboden.se. Där finns en hel del bokomslag.

      Gilla

Lämna en kommentar