Julklappstips kokböcker

Jag älskar kokböcker och jag använder verkligen mina, de ger mig mycket bättre inspiration är vad recept på nätet kan göra. Nedan syns ett gäng som används flitigt i mitt kök.

dsc_0083

Frukost, kanske dagens bästa mål. Men lite variation skadar aldrig och i En god morgon av Anja Forsnor har jag hittat nya och kul recept, som dessutom går hem hos barnen.

dsc_0086

Jag vet att jag tjatar om de här böckerna, Mera vego och Ännu mera vego av Lisa Bjärbo och Sara Ask, men de är så bra. Det finns superenkla recept för den där stressiga onsdagskvällen i november, men också lite mer avancerade rätter att laga till helgen. Perfekta för alla som vill äta mer vegetarisk.

DSC_0092.JPG

Och så något sött efter maten. Roy Fares United states of cakes innehålller recept som får det att vattnas i munnen. Det är kanske inte recept en svänger ihop på en kvart, men vill en baka något smarrigt som får ta lite mer tid så är denna bok riktigt bra. Recepten är enkla att följa och gott blir det. Vill en däremot minska lite på sockerintaget kan Smarta sötsaker av Ulrika Hoffer passa perfekt. Enkla recept som blir riktigt goda.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s